Sammanfattning natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Christer Fuxborg.

Skövde, Dinglevägen, Kungshamn, Rappedalsvägen, Förrådsgatan, Mariestad, Drottninggatan, Trollhättan, Göteborgsvägen, Surte, Västra Götalands län

02.06 Bråk, S:t Sigfrids gata, Skövde. Polis skickas till platsen efter flera samtal om bråk utomhus på platsen. Ett tiotal personer uppges vara inblandade. Polis anträffar de inblandade, och tre anmälningar gällande misshandel upprättas. Två män är både misstänkta samt målsägande, och en kvinna är misstänkt. Ingen av de inblandade var i behov av vård. Det är okänt vad som ligger bakom misshandeln.

02.30 Drograttfylleri, Dinglevägen, Kungshamn. Polis stannar en bil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning, och är nu misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning då han saknar behörighet att köra bil.

02.35 Rattfylleri, Rappedalsvägen, Göteborg. Polispatrull stannar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. I bilen finns även två passagerare, en man och en kvinna. Även dessa visar tecken på narkotikabrott och provtagning genomförs. De är båda nu misstänkta för narkotikabrott genom eget bruk, och mannen är även misstänkt för brott mot knivlagen.

02.42 Stöld, Förrådsgatan, Mariestad. Polis skickas till platsen efter att ett kameralarm lösts ut från ett företag på adressen. I kameran ses en pågående dieselstöld, där 2-3 personer bär dunkar. När polis anländer finns ingen person kvar på platsen, men hundpatrulls spårar i området och man anträffar då dunkar med diesel samt en pump. Detta tas i beslag. Det finns ingen misstänkt.

03.01 Stöld / inbrott, Drottninggatan, Trollhättan. Polis skickas till platsen efter att ett larm inkommit till larmbolaget från en servicebutik. Väktare anländer strax därefter, och en misstänkt person ses springa från platsen, riktning mot torget. Ett fönster till butiken är sönderslaget, och inne i butiken är kassan uppbruten. Kontanter uppges vara tillgripna. Det finns ingen misstänkt.

04.20 Stöld/inbrott, Göteborgsvägen, Surte. Polis skickas till platsen efter att ett inbrottslarm inkommit från ett företag. En person ses vara inne på ett kontor. Väktare som anländer till platsen ser dock en bil lämna. Polis söker igenom lokalerna, och ingen person anträffas. En ruta i byggnaden är krossad, och möjligtvis är två laptops tillgripna. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra