Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Hans Lippens.

Göteborg, Norra Hamngatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Långedragsvägen, Thairestaurang, Lidköping, Fabriksgatan, Västra Götalands län

00.33 Göteborg, grov misshandel
Vid Norra Hamngatan utanför CityKebabben uppstår det ett bråk mellan några tonåringar och en man av okänd anledning. Denne blir knuffad till marken och slår i bakhuvudet i asfalten. Två killar i övre tonåren grips av ordningsvakter på platsen och överlämnas till polis. Mannen körs till Sahlgrenska sjukhuset för vård. En av tonåringarna hade narkotika på sig och misstänks även för narkotikabrott.

03.32 Göteborg, inbrott
Polis larmas till Långedragsvägen med anledning av att att någon håller på att göra inbrott i en Thairestaurang. Lokalen är tom när polis kommer till platsen och en hundpatrull spårar från platsen utan att finna tjuven/tjuvarna. Oklart vad som saknas från restaurangen.

04.30 Lidköping, skadegörelse
Vid Fabriksgatan är det någon som krossar en ruta till ett apotek genom att slänga in ett betongblock genom rutan. Ingen varit inne i lokalen. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra