Karta som med röd fyrkant ramar in Uddevalla, Göteborg, Hönö Klåva, Sahlgrenska Sjukhuset, Gitarrgatan, Ruddalen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

Uddevalla, Göteborg, Hönö Klåva, Sahlgrenska Sjukhuset, Gitarrgatan, Ruddalen, Västra Götalands län

22.04 Uddevalla, singelolycka
På länsväg 697 Raknebo är det en bilist som kör av vägen och in i en bergvägg. Föraren körs till sjukhus och klagar på smärtor i handlederna.

23.11 Göteborg, skadegörelse
Vid Doktor Fries Torg griper två ordningsvakter en man i 35-årsåldern som klottrat i området. Vid gripandet är det två andra personer som kastar flaskor mot ordningsvakterna. Polisen kommer till platsen och övertar gripandet och skriver två anmälningar gällande skadegörelse och våldsamt motstånd och en anmälan gällande våld mot tjänsteman samt försök till våld mot tjänsteman. En av ordningsvakterna blöder från ena handen. Oklart om sjukhusvård behövdes.

00.16 Hönö, misshandel
Vid nya Pizzerian på Hönö Klåva är det en man som blir misshandlad och nedsparkad till marken av en annan man. Den misshandlade mannen i 40-årsåldern körs till Sahlgrenska sjukhuset med okända skador. En man i 30-årsåldern grips på platsen.

03.23 Göteborg, stöld inbrott
Vid Gitarrgatan i Ruddalen är det en okända personer som stjäl byggmaterial och stegar från en byggarbetsplats. I närområdet kontrolleras en man i 40-årsåldern vid en parkerad bil och i bilen anträffas stöldgods från byggarbetsplatsen som tas i beslag och återlä,mnas till byggarbetsplatsen. Mannen grips och förs till polisstationen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra