Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Brunnsbotorget, Berättelsegatan, Allén, Ulricehamn, Höjdgatan, Trollhättan, Lantmannavägen, Kronogården, Halmstad, Kaptensgatan, Varberg, Västkustvägen, Oskarström, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon. Dagens presstalesperson är Hans lippens och i em/kväll tjänmstgör Jenny Widén

Göteborg, Brunnsbotorget, Berättelsegatan, Allén, Ulricehamn, Höjdgatan, Trollhättan, Lantmannavägen, Kronogården, Halmstad, Kaptensgatan, Varberg, Västkustvägen, Oskarström, Västra Götalands län

20200723

Kl 22:14              Göteborg, omhändertagen kolsyrepistol

En polispatrull som är på Brunnsbotorget upptäcker en man på taket till Ica, När ”mannen på taket” ser polispatrullen hoppar han ned och springer i riktning mot Berättelsegatan. Polispatrullen stoppar och kontrollerar en person som stämmer överens med signalementet och han mycket riktigt ett vapen i byxlinningen. Vapnet är en kolsyrepistol och den förverkas.  

Kl 22:42              Göteborg, försök till rån

En man är ute och går vid Nya Varvs allén. En man och en kvinna försöker rycka tag i honom. Han lyckas att slita sig loss och springa från platsen. Polispatruller söker i området efter gärningspersonerna. Ingen är gripen. Anmälan försök till rån.

20200724

Kl 00:54              Ulricehamn, försök till inbrott

Polispatrull larmas till Höjdgatan där det enligt inringar ska vara ett pågående inbrott. När polispatrullen kommer fram har inbrottet avbrutits och kvar på plats finns det en ryggsäck med brottsverktyg. Sök har gjorts med hundpatrull i närområdet och ingen är gripen. Anmälan försök till stöld

00:53                  Trollhättan. Brand

Räddningstjänst och polis larmas till Lantmannavägen i Kronogården där två bilar ska brinna. Ingen är gripen och anmälan skrivs skadegörelse genom brand.  Om någon har sett eller hört något om denna händelse tag kontakt med polis på tfn 114 14.  Det går att vara anonym.

Halland

Kl 01:33              Halmstad, narkotikabrott

En polispatrull kontrollerar en person Kaptensgatan. Mannen i 20 års åldern misstänks för narkotikabrott eget bruk

Kl 01:37              Varberg, trafikbrott

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbilsförare på Västkustvägen. Föraren rapporteras för olovlig körning.

02:50                  Halmstad, brand

Räddningstjänsten och polis larmas till Oskarström där det enligt uppgift ska brinna i två containrar. Branden är släckt. Anmälan skadegörelse genom brand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra