Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Kastanjevägen, Göteborg, Brunnsparken, Järntorget, Smålandsgatan, Lidköping, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens och i em/kväll tjänstgör Peter Adlersson

Vänersborg, Kastanjevägen, Göteborg, Brunnsparken, Järntorget, Smålandsgatan, Lidköping, Västra Götalands län

2020-08-05

Kl 23:24              Vänersborg, skadegörelse

På Kastanjevägen är det 3-4 bilar som brinner. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Anmälan skadegörelse genom brand och ingen är gripen.

2020-08-06

01:29                  Göteborg, rån

En man som blivit rånad alt grov stöld på sin mobiltelefon och halskedja vid hållplatsen Brunnsparken av okända män. Han blev distraherad av sk ”dansade” personer runt omkring honom och plötsligt blev han frånstulen sin mobil och halskedja. Därefter försvann gärning personerna från platsen. Polispatruller har sökt i området men ingen är gripen. Målsägande ringde till polis när de kom till Järntorget dvs ca 15 min efter själva händelsen.

02:28                  Göteborg, skadegörelse

Två personer iakttages på Smålandsgatan där de går omkring när plötsligt en av dem hoppar upp på en bil, en Porsche upp på biltaket hoppar runt och sätter sig och därefter ned igen. Den andra personen filmar händelsen. De båda grips av polispatrull och de är i 20 års åldern. Anmälan skrivs rörande skadegörelse och en av de båda rapporteras också för narkotikabrott eget bruk.

Kl 02:45              Lidköping, mopedbrand

Vid Österbyskolan är det en moped som brinner. Räddningstjänsten  släcker branden och anmälan skrivs rörande skadegörelse genom brand. Vid kontroll med ägaren är mopeden anmäld stulen.

Mest läst av andra