Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Rundeln, Göta, Mölndal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesmän är Thomas Fuxborg och Hans Lippens.

Borås, Rundeln, Göta, Mölndal, Västra Götalands län

04.13 Borås, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Rundeln i Göta med anledning av att flera bilar brinner på en parkering. Totalt är det tre bilar som blir helt utbrända och ytterligare bilar, oklart hur många skadas av av branden. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

06.17 Mölndal, trafikolycka
På E6 i norrgående riktning vid Sandsjöbackamotet är ett flertal bilister inblandade i en viltolycka där en älg blir liggandes på vägbanan död. I skrivande stund är det oklart gällande skadeläget för bilisterna.

Uppdatering 07.40

Totalt var det tre bilister inblandade i olyckan varav en kvinna klagade på smärtor i rygg, huvud och ansikte. Hon körs till Varbergs sjukhus för vård. 

06.17 Borås, trafikolycka
Vid Lindvägen i Svaneholm är det en manlig bilist i 25-årsåldern som kör av vägen. Han körs till sjukhus med småsår och klagar på smärtor i ett knä. Polisen skriver en anmälan gällande vårdslöshet i trafik.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra