Karta som med röd fyrkant ramar in Stenungsund, Kyrkvägen, Borås, Almenäsvägen, Göteborg, Kungsladugårdsgatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

Stenungsund, Kyrkvägen, Borås, Almenäsvägen, Göteborg, Kungsladugårdsgatan, Västra Götalands län

22.53 Stenungsund, stulen bil
Vid Kyrkvägen är det en kvinna som knackar på dörren till en bostad och frågar om hon kan få lite vatten. Under tiden som vatten hämtas stjäl kvinnan ett par bilnycklar i hallen och springer ut och stjäl bilen en röd Volvo S40.

03.28 Borås, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Almenäsvägen med anledning av att någon har anlagt en brand i en parkerad bil som står parkerad alldeles intill en fastighet. Branden sprider sig till fastigheten, en lagerlokal som innehåller textilier. Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand.

05.48 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Kungsladugårdsgatan är det någon som krossar en ruta till en fastighet och tar sig in i lokalen där det är ett stort kontorslandskap. Tjuven ses lämna platsen bärandes på två datorer. Polisen spårar i området utan resultat.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra