Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Göteborg, Slottsskogen, Klöverstigen, Nödinge, Uddevalla, Björkbäcksvägen, Borås, Viaredsmotet, Tibro, Fagersanna, Hisingen, Slättadammsgatan, Ulricehamn, Timmele, Linnégatan, Västra Götalands län

22.28 Göteborg, rån
I Slottsskogen vid Plikta är det ett par som blir rånade på sina mobiltelefoner och husnycklar av fyra okända killar. De blir upptryckta mot ett träd och muddrade. Inga personskador. När polisen spårar anträffas en väska som tillhör paret. Ingen gripen.

23.22 Ale, bilbrand
Vid Norra Klöverstigen i Nödinge är det tre bilar som börjar brinna på en parkering. När branden startar observeras tre personer på platsen som springer därifrån. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

02.53 Uddevalla, bilbrand
Vid Björkbäcksvägen börjar det brinna i en parkerad bil som blir helt utbränd. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03.46 Borås, trafikolycka
På riksväg 40 vid Viaredsmotet är det en bilist som kör av vägen. I bilen färdades två personer som klarade sig med skrapsår. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik.

04.07 Tibro, trafikolycka
I Fagersanna är det en manlig bilist som kör av vägen och får allvarliga skador. Han körs till KSS. Polisen skriver en anmälan gällande misstanke om rattfylleri och grov vårdlöshet i trafik.

04.26 Hisingen, bilbrand
Vid Slättadammsgatan börjar det brinna i en parkerad bil och branden sprider sig till två andra bilar på parkeringen. Branden sprider sig även till en förskola där fasaden får brandskador. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

04.51 Ulricehamn, trafikolycka
På länsväg 1870 vid Timmele är det en bilist som kör av vägen. I bilen färdades fem personer och någon klagade på ryggsmärtor. Oklart om någon var i behov av sjuknhusvård. Det finns misstankar om att föraren kan ha varit alkoholpåverkad vid olyckan och denne får följa med för provtagning.

05.14 Göteborg, rån
Vid Linnégatan är det en person som tilltvingar sig kontanter från kassan inne på 7-eleven under uttalat hot om våld. Inga personskador. 

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra