Sammanfattning natt Godmorgon! Nedan följer ett urval från nattens händelser.

Göteborg, Vevgatan, Viared, Flygfältsvägen, Trollhättan, Kalmargatan, Västra Götalands län

22.03 Grovt rån, Brämaregården, Göteborg. Polis larmas till platsen där ett rån inträffat i en butik. Två män har genom hot med pistolliknande föremål tvingat till sig cigaretter, och har därefter försvunnit från platsen till fots. Polis söker i området men ingen av de misstänkta anträffas. Händelsen har inte medfört några fysiska personskador.

00.48 Stöld genom inbrott, Vevgatan, Viared. Polis skickas till platsen, efter att larm lösts ut från flera sektioner på ett företag. Väktare på väg fram till platsen har sett en bil lämna i riktning mot väg 40. Polispatruller kontrollerar väg 40 riktning mot Göteborg, men bilen anträffas inte. En sten har kastats in i bygganden, och en anmälan stöld genom inbrott skrivs. Det är okänt vad som tillgripits i samband med inbrottet.

00.36 Trafikbrott, Flygfältsvägen, Trollhättan. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll, där bilen är belagd med kör- samt brukandeförbud, och är även avställd. Bilen har dessutom falska registreringsskyltar, och föraren, en man, saknar körkort. Han är nu misstänkt för grov olovlig körning, märkesförfalskning och brott mot knivlagen. Bilen bärgas och tas i beslag enligt trafikbrottslagen.

04.18 Brand, Kalmargatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst larmas till platsen, där en bil brinner. När räddningstjänst släckt branden är det fyra fordon som drabbats. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra