Karta som med röd fyrkant ramar in Bergslagsgatan, Göteborg, Partille, Särnmarksgatan, Lidköping, Hantverkargatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning från nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler till kvällen kommer Anna Göransson.

Bergslagsgatan, Göteborg, Partille, Särnmarksgatan, Lidköping, Hantverkargatan, Västra Götalands län

00:39 LOB, Bergslagsgatan, Göteborg.
Personal som skulle tvätta bussar för Spårvägen anträffade en mycket berusad man ombord på en av bussarna vid tvätthallen. Personalen försökte väcka mannen utan att lyckas. Polis kallades till platsen och mannen omhändertogs enligt LOB (Lagen om omhändertagande av berusad person).

01:14 Rattfylleri, E20 Partille.
En polispatrull stoppar en bil för kontroll då den har brukande förbud och fattar misstankar mot den ca 30-åriga föraren om grov olovlig körning, drograttfylleri, brott mot knovlagen, narkotikabrott eget bruk samt innehav. 

03:29 Rån, Särnmarksgatan, Lidköping.
Målsägaren arbetar som tidningsbud och var i full fart med att dela ut tidningar då en man stoppade henne på hennes cykel. Kvinnan på cykeln föll till marken och gärningsmannen tillgrep då en mobiltelefon samt nycklar. Polis på till platsen och körde kvinnan till hennes arbetsgivare och tog upp en anmälan.
Ingen gripen.

03:31 Rattfylleri, Hantverkargatan, Vara.
Polis stoppade en personbil och föraren en man i 45-årsåldern misstänktes för rattfylleri då han blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen saknar dessutom körkort.
Polis upprättade anmälan om grov olovlig körning och rattfylleri. 





  

Mest läst av andra