Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Västra Hamngatan, Domkyrkan, Lerum, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Göteborg, Västra Hamngatan, Domkyrkan, Lerum, Västra Götalands län

23.55 Göteborg, skadegörelse
På Västra Hamngatan vid hållplats Domkyrkan är det någon som skjuter sönder en glasruta på hållplatsen. Det är ett okänt antal personer i en vit bil som passerar hållplatsen i låg fart när ett vittne hör en smäll och en ruta krossas. Den vita bilen försvinner i hög fart från platsen. 

01.48 Lerum, grov mordbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Häörskogsvägen med anledning av en fullt utvecklad villa brand. Tre personer befanns sig på adressen och alla körs till sjukhus för vård. Vad som orsakat branden är okänt och platsen kommer spärras av för teknisk undersökning när räddningstjänsten är klara. 

06.45 Göteborg, trafikolycka
På E20 vid Röde Orm inträffar en trafikolycka mellan en lastbil med släp och en personbil. Kvinnan i personbilen körs till sjukhus för vård. Lastbilen med släp är i undermåligt skick och ett beslut om att ta ekipaget i beslag för teknisk undersökning tas av jourförundersökningsledaren. Lastbiulschauffören grips på platsen misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra