Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Hans-Jörgen Ostler.

Göteborg, Kungsladugård, Majorna, Borås, Frufällan, Lidköping, Storgården, Västra Götalands län

23.44 Göteborg, stöld
I Kungsladugård, Majorna grips två män efter att de varit och stulit cyklar ur ett cykelrum och lastat dessa i en bil. De båda stoppas i bilen på väg från platsen. Båda misstänks för stöld och narkotikabrott. 

03.22 Borås, misstänkt drograttfylleri
På riksväg 42 vid Frufällan är det en manlig bilist som vägrar att stanna vid kontroll. Polisen påbörjar ett förföljande på bilen där tre personer befinner sig. Efter en kort stund kör bilisten av vägen. Föraren, en man misstänks vara påverkad och misstänks för vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och drograttfylleri. Två av personerna klagar på bröstsmärtor och den tredje är ett sjukdomsfall.

03.49 Lidköping, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Börjestorp i närheten av Storgården med anledning av att det brinner i en ladugård. När räddningstjänsten kommer till platsen är ladugården helt övertänd. Räddningstjänsten låter ladugården brinna ner till grunden. Inga uppgivna personskador och i nuläget är det oklart om det fanns några djur i ladugården. Oklart vad som orsakat branden och polisen inleder en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra