Karta som med röd fyrkant ramar in Vedum, Elingsvägen, Lidköping, Trässberg, Kungälv, Östra Gatan, Fars Hatt, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Vedum, Elingsvägen, Lidköping, Trässberg, Kungälv, Östra Gatan, Fars Hatt, Västra Götalands län

22.42 Vedum, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Elingsvägen med anledning av att det brinner i en skortsten till ett tvåfamiljshus. De boende tagit sig ur huset på egen hand och inga personskador. Ingen misstanke om brott och det visade sig vara soteld i skorstenen. Inga materiella skador.

03.32 Lidköping, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Trässberg med anledning av att det brinner i en garagelänga. Två bilar skadas i branden och det förelog ingen spridningsrisk till andra byggnader i området. Oklart vad som orsakat branden och räddningstjänsten är klvar på platsen för släckningsarbete. När dom är klara på platsen kommer polisen spärra av platsen för teknisk undersökning och har inlett en förundersökning gällande mordbrand.

05.01 Kungälv, stöld av moped
Vid Östra Gatan är det en delvis maskerad man som stjäl en parkerad moped och åker från platsen i riktning mot Fars Hatt. Polisen spanar i området men anträffar inte mannen eller mopeden.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra