Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Göteborg, Parkgatan, Viktoriagatan, Heden, Landvetter, Nödinge, Västra Götalands län

22.18 Göteborg, trafikolycka
I korsningen Parkgatan - Viktoriagatan är det tre bilister som kolliderar. En av förarna misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. En av förarna klagar på nacksmärtor. På platsen är även ett trafikljus nedkört.

01.47 Göteborg, rån
Vid Parkgatan, Heden är det en kvinna som blir avtvingad sin mobiltelefon av en för henne okänd man. Denne hade satt en hand för kvinnans mun för att hon inte kunde skrika. Rånaren försvann från platsen i riktning mot Heden. Polisen spårar i området utan resultat. 

02.40 Landvetter, försök till mordbrand
Vid Landvetterskolan grips en man av väktare efter att mannen kommit till platsen med petflaskor innehållande misstänkt brännbar vätska. När väktaren konfronterade mannen slängde han ifrån sig flaskorna och försökte springa från platsen. Väktaren sprang efter och lyckas gripa mannen. Polis kommer till platsen och övertar gripandet. mannen är ännu inte identifierad.

06.08 Nödinge, inbrott
En kvinna vaknar i sin bostad på första våningen och ska gå på toaletten när hon upptäcker en främmande man i hennes sovrum. Hon konfronterar mannen som då springer från bostaden. Hon upptäcker att hennes laptop saknas. Hon har under natten sovit med öppet fönster.

06.27 Göteborg, inbrott
Vid Frölundaborg är det en väktare som avbryter ett inbrott i en lokal inne på arenan. Två maskerade personer som bland annat sprutat med en pulversläckare inne i lokalen. Oklart om de fått med sig något. När de blev påkomna lämnade de arenan via en entré söderut.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra