Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

Hisingen, Rositas Gata, Färjestaden, Göteborg, Ånäsvägen, Olskroken, Backavägen, Kungsgatan, Trollhättan, Lextorpsvägen, Västra Götalands län

20.22 Hisingen, trafikolycka
Vid Rositas gata i Färjestaden är det en manlig fotgängare som blir påkörd av en kille på elsparkcykel. Mannen har skador på en fot och är i behov av sjukhusvård. Killen på elsparkcykeln avvek från platsen och är misstänkt för smitning från trafikolycksplats och vållande till kroppsskada.

20.42 Göteborg, misstänkt rattfylleri
Vid Ånäsvägen i Olskroken kontrollerar polisen en man på moped. Mannen misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

01.19 Hisingen, stöld genom inbrott
På Backavägen utanför COOP Backaplan är det tre unga killar som gör inbrott i en Donutsvagn. De tre grips på bar gärning av polis och överlämnas till vårdnadshavare.

02.12 Vara, misstänkt narkotikabrott
Polisen larmas till Kungsgatan där en man synlig påverkad och lättklädd befinner sig i ett trapphus. Mannen misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. 

03.04 Trollhättan, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Lextorpsvägen med anledning av att det ryker från ett hus i området. De boende släckt själva. Visade sig brinna i en kartongbit och en tygtrasa på utsidan huset.

Misshandel i relation, Älvsborg
Under natten blir polisen larmad till en bostad där kvinnan uppger att hon blir slagen av sin man. Båda parter är på plats när polisen kommer och ingen är behov av sjukhusvård. Mannen grips misstänkt för misshandel.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra