Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Oslter, under kväl

Skövde, Vägskälet, Högsbo, Göteborg, Västra Götalands län

22:51 Misshandel, Skövde.
En man i 40-årsåldern har blivit misshandlad utanför pub husaren i Skövde. Den misshandlade mannen ska ha blivit nedslagen och sparkad i huvudet när han låg ned. Fem personer ska ha lämnat platsen springandes mot Helenaskolan. Målsägaren ska ha försökt stoppa något bråk och blev då misshandlad. Målsägaren fick föras med ambulans till sjukhus. Skadeläge: Svullnad i ansiktet, smärta buk, skrapsår arm.  
Ingen gripen i nuläget.

23:14 Försök till grov misshandel, Vägskälet Jour och korttidsboende, Högsbo, Göteborg.
Två personer dök upp vid boendet för att bråka med en boende. Med sig hade en av männen en machete som var ca 50cm lång. Männen kunde omhändertas av ordningsvakter för att sedan lämnas över till polis. Männen greps för försökt till grov misshandel.

Misshandel i relation Polisområde Stor Göteborg.
Polis skickades till en bostad i Polisområde Stor Göteborg med anledning av att en kvinna uppgivit att hon blivit misshandlad av sin man. Mannen hade lämnat bostaden när polisen kom till platsen. Mannen misstänks för olaga hot och misshandel.  

Mest läst av andra

Bråk Större bråk, Norrby.

Borås, Västra Götalands län

Polispatruller skickas till Norrby, efter samtal om bråk med flera inblandade. Enligt uppgift ska nå...