Karta som med röd fyrkant ramar in Lerum, Göteborgsvägen, Nordic Wellness, Mejramgatan, Lövgärdet, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning över nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

Lerum, Göteborgsvägen, Nordic Wellness, Mejramgatan, Lövgärdet, Västra Götalands län

00:50 Brand, Lerum.
Polis larmades om en brand på Göteborgsvägen i Lerum. Branden som snabbt kunde släckas av Räddningstjänsten misstänks vara anlagd. Det ska ha brunnit i en stolpe i anslutning till en träningslokal där Nordic Wellness driver verksamhet, polisen upprättade en anmälan om mordbrand.

01:15 Bilbrand, Göteborg.
Polis och Räddningstjänst fick uppgifter om en brinnande bil på Mejramgatan i Lövgärdet, Göteborg. Branden kunde släckas och endast två bilar skadades, det var storspridningsrisk då flera bilar var parkerade ganska tätt. Polis upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra