Karta som med röd fyrkant ramar in Fredriksberg, Falköping, Varekil, Surbrunnsgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Peter Adlersson.

Fredriksberg, Falköping, Varekil, Surbrunnsgatan, Göteborg, Västra Götalands län

03.35 Rattfylleri, Fredriksberg, Falköping. Polis ska stanna en personbil för kontroll, där föraren väljer att inte stoppa. Efter ett förföljande stannar bilföraren, en man, och han kan säkras av polis. Mannen visar tecken på narkotikapåverkan, och bilen visar sig vara tillgripen. Han grips som misstänkt för rattfylleri, tillgrepp av fortskaffningsmedel samt stöld.

01.09 Stöld genom inbrott, Varekil. Polis skickas till banken i Varekil, efter att larm utlösts från byggnaden. En inringare uppger att hon hört glaskross från banken. En anmälan stöld genom inbrott skrivs, någon misstänkt finns inte kvar när polis anländer.  Det är okänt vad som är tillgripet i samband med inbrottet.

04.42 Brand, Surbrunnsgatan, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till Surbrunnsgatan. där det brinner i en uteservering. Branden släcks och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns ingen misstänkt för händelsen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra