Karta som med röd fyrkant ramar in Tibro, Hammaren, Åmål, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

Tibro, Hammaren, Åmål, Västra Götalands län

22.14 Försök till mord, Tibro. Polis och ambulans skickas till en lägenhet i Tibro, där en man uppges vara knivskuren. När polis anländer till platsen finns två män, varav en är den knivskurne mannen, i bostaden. Han är vaken och talbar, och förs med ambulans till sjukhus. Den andre mannen i lägenheten grips som misstänkt för försök till mord. Lägenheten spärras av för en kriminalteknisk undersökning, och polis genomför dörrknackning i huset. 

00.58 Brand, Hammaren, Åmål. Ett övergivet hus brinner, och räddningstjänst skickas till platsen. Polis kommer att spärra av platsen för en teknisk undersökning för att utreda brandorsak när branden är släckt. Det finns ingen misstänkt. 

Grov misshandel, brott i nära relation, polisområde Storgöteborg. En man grips som misstänkt för grov misshandel av en kvinna i nära relation. Mannen grips efter ett kortare förföljande på moped. Kvinnan är förd med ambulans till sjukhus. 

Mest läst av andra