Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler

Norrleden, Hisingen, Göteborg, Kärravägen, Kungsportsavenyn, Landsvägsgatan, Västra Götalands län

01:39 Rattfylleri, Göteborg
Polis försökte stoppa ett fordon på Norrleden på Hisingen i Göteborg. Fordonet framfördes vingligt varför polisen misstänkte att det kunder röra sig om ett rattfylleri. föraren stannade inte på polisens stoppsignaler utan försökte undkomma polisen. Ett kortare förföljande inleddes och beslut om att använda spikmatta togs av vakthavande befäl. På Norrleden i höjd med Kärravägen körde den misstänkta föraren över polisens spikmatta och kunder stoppas. Föraren misstänktes för grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri samt ringa narkotikabrott, föraren medtogs för provtagning. 

 
03:39 Misshandel, Göteborg
Polisen larmades till Kungsportsavenyn i Göteborg med anledning av en misshandel som ägt rum på platsen. En man ska då enligt uppgifter till polisen legat på marken. Ambulans kallades till platsen och mannen som låg på marken hade blivit misshandlad så illa att han fick föras med ambulansen till sjukhus. Utöver mannen fanns ytterligare tre målsägare som blivit misshandlade på platsen. Bråket ska ha startat på grund av en trafikolycka med en elsparkcykel och ett gäng killar ska då ha börjat slåss på platsen med målsägarna.   

04:36 Stöld inbrott, Göteborg
Ett inbrotts larm gick på Landsvägsgatan i Göteborg och polis åkte till platsen. På plats kunde Polis säkra en person som just då höll i en kaffemaskin. Mannen som är i 55-årsåldern greps misstänkt för stöld genom inbrott.  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra