Karta som med röd fyrkant ramar in Ulricehamn, Herralyckedreven, Lilla Edet, Ladugårdsvägen, Kungälvsmotet, Töreboda, Moholm, Skövde, Våmb, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Ulricehamn, Herralyckedreven, Lilla Edet, Ladugårdsvägen, Kungälvsmotet, Töreboda, Moholm, Skövde, Våmb, Västra Götalands län

22.44 Ulricehamn, hög smäll
Flera samtal angående att boende hört en kraftig smäll i området Karlsslätt. Polis åker till platsen och kan konstatera att någon har slängt en kraftig banger mitt på gatan vid Herralyckedreven. Oklart i skrivande stund vad polisen rubricerar händelsen som.

00.10 Lilla Edet, stöld
Vid Ladugårdsvägen i Ström griper polisen två män som misstänkt stulit diesel. De kör ett tillkopplat släp till en bil och släpet ärt fullastat med diesel som tas i beslag. Okänt var stölden skett.

06.06 Kungälv, trafikolycka
På E6 vid Kungälvsmotet i södergående riktning är det två bilister som kör på en älg. Dessbättre är det ingen av de inblandade som som skadas. Bilarna är inte körbara och kommer att bärgas från platsen.

06.26 Töreboda, trafikolycka
På länsväg 201 vid Moholm är det en bilist som kolliderar med en älg. Oklart skadeläge.

06.32 Skövde, trafikolycka
På riksväg 49 vid Våmb, är det en bilist som kolliderar med en älg. Oklart skadeläge. 

Mest läst av andra