Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Göteborg, Höstvädersgatan, Lidköping, Angered, Röda Sten, Essunga, Åsaka, Västra Götalands län

00.46 Göteborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Höstvädersgatan med anledning av att en parkerad bil står i brand. Räddningstjänsten släcker. Två bilar skadades i branden då den bil som stod parkerad bredvid fick lackskador. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01.39 Lidköping, grov misshandel
Vid Västra Hamnområdet anträffar polisen en knivskuren person med skador i ansiktet. På platsen kan polisen gripa gärningsmannen. Den skadade körs till sjukhus för vård.

01.44 Angered, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Angerteds gård där det ska brinna i en trailer. Räddningstjänsten släcker och påolisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03.58 Göteborg, bilbrand
Polios och räddningstjänst larmas till Höstvädersgatan med anledning av att det brinner i tre parkerade bilar. Polisen skriver tre anmälningar gällande skadegörelse genom brand.

05.36 Göteborg, mopedbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Röda Sten med anledning av att enb moped brinner. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

06.12 Essunga, trafikolycka
På länsväg 2505 vid Barne-Åsaka är det en manlig bilist som kör av vägen och in i ett träd. Mannen saknar körkort, bilen är avställd och mannen misstänks vara alkoholpåverkad. Mannen körs till sjukhus med smärtor i rygg och nacke samt sårskada i huvudet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra

Rån Apoteksrån, Storgatan.

Staffanstorp, Skåne län

Polis skickades till Storgatan i Staffanstorp med anledning av ett rån mot ett apotek på adressen. I...