Karta som med röd fyrkant ramar in Storgatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser, Dagens presstalesperson är Hans-Jörgen Ostler.

Storgatan, Göteborg, Västra Götalands län

23:45 Misshandel, relationsbrott,  Polisområde Storgöteborg. 
En man kontaktade polis då han blivit misshandlad av sin fru. Mannen ska under misshandeln ha fått flera slag mot huvudet. Polis kom till platsen och kontrollera mannens fru och mannen. Ingen gripen, en anmälan om misshandel upprättades.   

01:38 Misshandel, Göteborg
Polis kallades till Storgatan och restaurang Yaki Da i Göteborg av ordningsvakter då de på platsen hittat en i stort sett medvetslös kvinna i 20-åråldern som de misstänkte blivit drogad. Ambulans kallades till platsen och kvinnan fördes till sjukhus. Polis åkte till sjukhus för att ta uppgifter inför en anmälan om misshandel. 

04:41 Rån, Göteborg
Polis larmades av en kvinna om ett rån som skett tidigare under natten på Södravägen. Kvinnan som är i 60-årsåldern ska ha blivit påhoppad av en man som vid råntillfället ryckte av henne en halskedja och tog hennes mobiltelefon. En anmälan om rån upprättades, ingen gripen i nuläget.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra