Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Göteborg, Parkgatan, Kungsportsavenyn, Stenungsund, Stenungsbaden, Skövde, Mariestad, Kortedala, Västra Götalands län

23.41 Göteborg, trafikolycka
I korsningen Parkgatan - Kungsportsavenyn är det en ung man som blir påkörd av en bilist. Mannen körs till sjukhus och klagar på smärtor i ben och höft. Polise3n skriver en anmälan gällande vållande till kroppsskada. Bilföraren klarade sig oskadd.

00.09 Stenungsund, fylleri
Vid Stenungsbaden är det en manlig gäst som är berusad och när han ska omhändertas av ordningsvakt blir han våldsam. Polisen omhändertar honom för fylleri och skriver en anmälan gällande våld mot tjänsteman.  

00.34 Skövde, trafikolycka
På riksväg 26 i riktning mot Mariestad är det en bilist som kör in i mitträcket. I bilen färdades två personer som klarade sig utan fysiska skador.

02.50 Göteborg, bråk
Polis larmas till en festlokal i Kortedala med anledning av att det är bråk. Det har kommit objudna gäster till festen och det blir slagsmål. De objudna gästerna lämnar platsen i en bil som strax efterf stoppas av en polispatrull. I bilen grips två personer misstänkta för misshandel. En person vill göra en anmälan gällande misshandel men var inte i behov av sjukhusvård. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra