Sammanfattning natt Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Vänersborg, Kungsgatan, Hemmakväll, Borås, Våglängdsgatan, Göteborg, Drottningtorget, Östra Hamngatan, Teatern, Park Lane, Kungsportsavenyn, Västra Götalands län

22.58 Vänersborg, misshandel
Vid Kungsgatan utanför Hemmakväll omhändertar polisen en man för fylleri som slagit en kvinna. En anmälan upprättas gällande misshandel. Kvinnan var ej i behov av sjukhusvård.

23.39 Borås, grov misshandel
Polisen larmas till en bostad vid Våglängdsgatan med anledning av ett bråk. På plats anträffas en kvinna som har knivskador på kroppen. I bostaden grips en man misstänkt för grov misshandel. Kvinnan är vaken samt talbar när hon körs till sjukhus för vård.

01.13 Göteborg, fylleri
Vid Drottningtorget omhändertar polis en kraftigt berusad kvinna som bråkat med ordningsvakter. En anmälan gällande våld mot tjänsteman upprättas.

02.43 Göteborg, narkotikabrott
På Östra Hamngatan vid Checkpoint Charlie griper polisen en yngre man som är misstänkt för innehav av narkotika samt bruk.

03.13 Göteborg, rån
Vid Stora Teatern är det en ung man som uppger att han blivit rånad på sin mobiltelefon av okända personer.

04.01 Göteborg, narkotikabrott
Vid Park Lane Kungsportsavenyn omhändertas en man för fylleri och han misstänks också vara narkotikapåverkad.

04.31 Göteborg, våld mot tjänsteman
Vid Park Lane Kungsportsavenyn grips en man som gjort sig skyldig till våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och är berusad. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra