Sammanfattning natt Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen Peter Adlersson.

Fontin, Kungälv, Lindholmen, Göteborg, Västra Götalands län

21.45 Bedrägeri, åldringsbrott, Fontin, Kungälv. En äldre kvinna blir uppringd av en man som säger sig ringa från "Spärrservice". I samband med samtalet förmår mannen kvinnan att föra över kontanter från sitt konto. Kvinnan kontaktar därefter polis som åker hem till henne. En anmälan om bedrägeri skrivs. Det finns ingen misstänkt. 

23.16 Försök till grovt rån, Lindholmen, Göteborg. Flera samtal inkommer till polisens ledningscentral om en man som uppges ha blivit slagen utomhus, och polis skickas till platsen. Innan polis anländer har gärningsmännen lämnat platsen i bil. Den slagne mannen, som är i 60-års åldern, uppger att han blivit utsatt för ett rånförsök. Två män med vad mannen uppfattar som en pistol har hotat honom att lämna i från sig plånbok och nycklar. Han blir även sparkad i samband med händelsen. Mannen har dock inte lämnat i från sig några värdesaker, och en anmälan försök till grovt rån skrivs. Mannen förs till sjukhus med ambulans.

02.05 Grovt rån, Göteborg. En man kommer in till sjukhus med ambulans, och uppger att han blivit rånad av tre för honom okända gärningsmän. Mannen har i samband med rånet blivit rispad i ansiktet. Det är okänt vad som är tillgripet och även var rånet skett. En anmälan om grovt rån skrivs. 

Mest läst av andra

Brand Brand i flerfamiljshus.

Uppsala, Uppsala län

Polis beordrades till en adress i de södra delarna av Gottsunda med anledning av en brand i ett fler...