Karta som med röd fyrkant ramar in Brunnsbotorget, Skövde, Mariestadsvägen, Sannegården, Bollebygd, Göteborgsvägen, Lidköping, Ågårdsområdet, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Brunnsbotorget, Skövde, Mariestadsvägen, Sannegården, Bollebygd, Göteborgsvägen, Lidköping, Ågårdsområdet, Västra götalands län, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Jenny Widén.

22.20 Göteborg, personrån
Vid Brunnsbotorget blir en kvinna hotad av en man med en kniv. Mannen tvingar kvinnan att lämna ifrån sig sin mobiltelefon. Den misstänkte springer sedan från platsen. Kvinnan skadas inte fysiskt vid händelsen. Ingen person gripen. Anmälan om grov stöld.

00.10 Skövde, rattfylleri
På Mariestadsvägen stoppar polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 20-årsåldern. Han misstänks för rattfylleri och får följa med för provtagning.

01.54 Göteborg, försök till personrån
Polis kallas till en lägenhet i Sannegården. Det knackar på dörren och när lägenhetsinnehavaren öppnar hotas han av en man med kniv. Mannen kräver att få pengar. Det uppstår ett handgemäng som slutar med att den misstänkta lämnar lägenheten utan att fått med sig något. Lägenhetsinnehavaren får några ytliga skärsår på handen. Ingen gripen. Anmälan om försök till rån.

03.33 Bollebygd, inbrott i bilar
Polis kallas till Göteborgsvägen i Bollebygd där vittne sett hur en man brutit sig in i en bil. Polis som kallas till platsen kan efter en liten stund gripa en man i 25-årsåldern i en annan bil som han brutit sig in i och försökt tjuvkoppla. Mannen misstänks för försök till biltillgrepp i två fall.

04.20 Lidköping, narkotikabrott
I Ågårdsområdet kontrollerar polispatrull en man i 20-årsåldern. Han misstänks vara narkotikapåverkad. Han får följa med för provtagning misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra