Drabbat av inbrott? Besök vår sida om inbrott för att få tips och råd.

Annons

Sammanfattning natt Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Dals Rostock, Melleruds Kommun, Svenljunga, Lysekil, Södra Hamnen, Strömstad, Karlsgatan, Göteborg, Lövgärdet, Bollebygd, Boråsvägen, Slottsskogen, Västra götalands län, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Peter Adlersson.

20.13 Mellerud, försvunnen person
Under torsdagskvällen anmäldes en 66-årig kvinna försvunnen i området väster om Dals Rostock i Melleruds kommun. Polisen har under kvällen och natten sökt i området men inte hittat kvinnan. Sökandet fortsätter under morgonen/dagen med bland annat ett 50-talet militärer flera hundar och polispersonal.
Signalement: Kvinna, 66 år, 168 cm lång, rund kroppsform, brunt hår med ljusa slingor och glasögon. Var vid försvinnandet klädd i mörkblå shorts, lila/blårandig t-shirt, brun mockajacka och bruna skor. Om du har några tips som kan sättas i samband med försvinnandet tipsa polisen på telefonnummer 114 14. 

22.41 Sotenäs, framkallande av fara
En bilist som körde på vägen förbi Noaks ark såg en man vid vägkanten. Precis när bilen passerade mannen krossades en ruta på bilen. Möjligen kan mannen ha kastat något mot rutan. Ingen skadad i bilen. Polis på plats och sökt men ingen person anträffad. Anmälan om framkallande av fara för annan och skadegörelse.

01.40 Svenljunga, inbrott
Polis kallas till ett inbrott i livsmedelsbutiken i Kalv. En dörr är uppbruten men det är oklart vad som stulits. Ingen är gripen och polispatrullen skriver en anmälan om inbrottet.

02.11 Lysekil, bilbrand
Räddningstjänst och polis kallas till en brand vid södra hamnen där en Foodtruck brinner. Räddningstjänsten släcker branden. Okänt hur branden uppstått. Polisen skriver anmälan gällande skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

02.57 Strömstad, inbrott
Vittne ser hur två unga män krossar skyltfönstret till butiken E-Ciggs på Karlsgatan. De tar något ur skyltfönstret och springer sedan från platsen. Ingen gripen. Anmälan om inbrott i butik.

03.02 Göteborg, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en bilbrand i Lövgärdet. Bilen står i terrängen. Räddningstjänsten släcker branden och polispatrullen skriver anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

03.24 Bollebygd, brand
Räddningstjänst och polis kallas till en lägenhetsbrand i ett flerfamiljshus på Boråsvägen. Branden är koncentrerad till en lägenhet på andra våningen. Räddningstjänsten släcker branden. I nuläget inga uppgifter om att någon person skadats i samband med branden.

03.59 Göteborg, skadegörelse
Polis kallas till Slottsskogen där ordningsvakt gripit en man som klippt upp staketet till festivalområdet för Way out West. Polis hämtar mannen på plats och han misstänks för skadegörelse.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst

Annons