Karta som med röd fyrkant ramar in Alingsås, Hästerydsmotet, Ulricehamn, Gällstad, Göteborg, Flygplatsvägen, Doktor Sydows Gata, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Alingsås, Hästerydsmotet, Ulricehamn, Gällstad, Göteborg, Flygplatsvägen, Doktor Sydows Gata, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.57 Alingsås, viltolycka
På E20 vid Hästerydsmotet har en personbil kört på en älg. Älgen ligger död i mittremsan. Kraftiga skador på bilen men inga rapporterade personskador.

23.39 Ulricehamn, misshandel
Polis kallas till en bostad i Gällstad där enligt uppgift en kvinna med kniv skurit en man i ena armen. Kvinnan själv hade också en skärskada. Enligt initiala uppgifter inga allvarligare skador. Kvinnan gripen misstänkt för misshandel.

01.48 Göteborg, personrån
På Flygplatsvägen vid hållplats Amhult har en pojke blivit rånad på sin moped och mobiltelefon. En okänd person med mask för ansiktet har med pistolliknande föremål hotat pojken och på så sätt kommit över mopeden. Polis sökt i området men ingen misstänkt gripen.

02.09 Göteborg, personrån
På Doktor Sydows gata har en man angripits av en okänd man som slagit flera knytnävslag i ansiktet på honom och sedan stulit hans mobiltelefon och armbandsur. Ingen misstänkt gripen.

Mest läst av andra