Karta som med röd fyrkant ramar in Älvängen, Göteborg, Bäckebol, Skåne, Trollhättan, Kronogården, Billingsfors, Långedragsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon här presenteras ett urval av nattens händelser i länet.

Älvängen, Göteborg, Bäckebol, Skåne, Trollhättan, Kronogården, Billingsfors, Långedragsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Tommy Nyman och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

23.15 Ale, brand
Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till en lägenhet i Älvängen. Det brann i lägenheten och en man är körd i ambulans till sjukhus för vård. Okänt skadeläge för den skadade mannen. Enligt initiala uppgifter har branden startat i en tv apparat. En anmälan om brand utan misstanke om brott.

23.18 Göteborg, olaga intrång och skadegörelse
En lastbil körde in på en terminal i Bäckebol för att lossa sin last. När lastbilens port öppnas hoppar en man ut från lastutrymmet. Lastbilen har kört från Skåne till Göteborg utan stopp. Polis söker efter mannen i anslutning till terminalen men han hittas inte. Skadegörelse har skett på delar av lasten som bestod av styckegods. Inget gods saknas dock från lasten. Anmälan om skadegörelse och olaga intrång.

23.44 Trollhättan, personrån
En man som just hämtat ut en försändelse med en jacka värd cirka 9000 kr stoppades i sin portuppgång på Kronogården av två maskerade män i 20-årsåldern. De slog och puttade omkull honom och tog postpaketet som innehöll jackan. Inget vårdbehov av den utsatte mannen. Polisen sökt i området efter de två rånarna men ingen har gripits.

00.54, rattfylleri, Bengtsfors
I Billingsfors stoppade en polispatrull en bil för kontroll. Föraren som var en man i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri. Han fick följa med för provtagning.

01.50 Göteborg, inbrott
Med en bil forceras en port till ett företag på Långedragsvägen. Inne i lokalen stjäls en bensindriven större motorkap. Bilen som körts in i porten har försvunnit från platsen. Det var en silverfärgad Saab 9:5 som bör ha krockskador i fronten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra