Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Humlevägen, Göteborg, Götaplatsen, Borås, Skövde, Gesällgatan, Herrljunga, Falköping, Odensberg, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Här presenteras ett urval av nattens händelser i länet. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman.

Trollhättan, Humlevägen, Göteborg, Götaplatsen, Borås, Skövde, Gesällgatan, Herrljunga, Falköping, Odensberg, Västra götalands län, Västra Götalands län

Vakthavande summerar natten som en tyvärr normal helgnatt med mycket fylla och en del misshandelsfall men inga kända grövre våldsbrott.

22.02 Trollhättan, bilbrand
Räddningstjänst och polis kallades till Humlevägen där tre parkerade bilar brann. Anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt gripen.

02.39 Göteborg, skadegörelse försök
Polispatrull såg en man upp i fontänen på Götaplatsen. Han höll på med att rikta om strålkastarna där. När polismännen frågade vad han höll på med gjorde han en hoppspark i sidan på polisbilen. Mannen greps på plats misstänkt för försök till skadegörelse och misstänkt narkotikabrott.

02.45 Borås, misshandel
Efter en incident i en kö till ett gatukök i centrala Borås uppstår ett bråk med ett 10-tal inblandade. Polis som kommere till platsen griper en person misstänkt för misshandel. Ytterligare en persom omhändertas för fylleri. Inga uppgifter om skador. Två anmälningar gällande misshandel har gjorts.

04.51 Skövde, rattfylleri
På Gesällgatan stoppade polispatrull en bil för kontrol. Föraren som var en kvinna saknade körkort och misstänks också för rattfylleri. Hon fick följa med för provtagning.

06.21 Herrljunga, trafikolycka
Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till en singelolycka på länsväg 1807 vid Sannum. En bil hade voltat av vägen. Räddningstjänsten fick klippa upp bilen för att få ut föraren som sedan kördes i ambulans till sjukhus för vård. Han hade nacksmärtor.

06.32 Falköping, trafikolycka
På riksväg 47 vid Odensberg har två personbilar enligt initiala uppgifter kolliderat front mot front. Räddningstjänst, ambulans och polis skickas till platsen. Båda förarna körs i ambulans till sjukhus för nack- och ryggsmärtor. En av parterna rapporteras misstänkt för vårdslöshet i trafik

Mest läst av andra