Karta som med röd fyrkant ramar in Torggatan, Bangatan, Gingri, Fuxerna Kyrka, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén.

Torggatan, Bangatan, Gingri, Fuxerna Kyrka, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.23 Brand, Uddevalla
I Dalaberg brinner en personbil. Anmälan om skadegörelse genom brand.

01.38 Trafikolycka, Borås
En mopedbil har kört av vägen, voltat och hamnat i en trädgård. Två personer har färdats i fordonet och enligt uppgifter från platsen är ingen av dem skadade.

02.05 Bråk, Tidaholm
Flera personer uppges vara inblandade i ett bråk utanför en restaurang på Torggatan. Skador oklart. Tre anmälningar gällande misshandel. Ingen gripen.

02.36 Skadegörelse, Lidköping
Larm om att det krossats rutor vid Pressbyrån på Bangatan. Anmälan om skadegörelse.

03.32 Försök till mord, Borås
I en bostad på Kristineberg blir en man allvarligt knivskuren och han är förd till sjukhus med ambulans, skadeläge oklart. Polisen söker efter den misstänkte gärningsmannen som lämnat platsen, bland annat med hundar, utan att hitta honom. I nuläget är ingen gripen. Brottsplatsen spärras av och kommer att undersökas av tekniker. En förundersökning gällande försök till mord har inletts.

04.46 Trafikolycka, singel, Borås
En personbil har kört in i ett räcke vid Gingri. Föraren är inte kvar på platsen polisen söker i omgivningen utan att hitta någon. Ägaren kontaktas och det visar sig att bilen stulits under natten.

04.52 Övrigt, Lilla Edet
Larm om att en husbil flyter i älven med varningsblinkers på, strax söder om Fuxerna kyrka. Det är efter kontroll ingen person i husbilen, som ska ha stulits under natten. Anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra