Karta som med röd fyrkant ramar in Åmål, Stenungsund, Ödsmål, Göteborg, Kortedala, Lidköping, Järnvägsgatan, Torgbron, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt God morgon. Dagens presstalesperson är Tommy Nyman

Åmål, Stenungsund, Ödsmål, Göteborg, Kortedala, Lidköping, Järnvägsgatan, Torgbron, Västra götalands län, Västra Götalands län

21.28 Åmål, rån
I det rån mot ett gatukök i centrala Åmål som rapporterades under gårdagskvällen har två misstänkta personer anhållits. De båda greps vid 23-tiden i centrala Åmål. Efter ett inledande förhör anhölls båda senare av åklagare misstänkta för rånet. Brottsrubriceringen är grovt rån.

23.54 Stenungsund, misshandel
Polis kallades till en bostad i Ödsmål där en kvinna misshandlats av en man. På platsen griper polispatrullen den misstänkte mannen som är i 35-årsåldern. Han är misstänkt för misshandel. Inga uppgifter om vilka skador kvinnan fått.

00.32 Göteborg, misshandel
Utanför en restaurang i Kortedala uppstår bråk mellan två personer. Någon av dessa har en kniv och båda får i bråket skador av kniven. Båda körs i ambulans till sjukhus, Båda männen har skärskador i händerna.

05.07 Lidköping, inbrottsförsök
Polis kallas till en butik på Järnvägsgatan där inbrottslarmet löst ut. På plats konstateras att en glasruta är krossad. Ingen har dock kunnat ta sig in i butiken genom det hål i rutan som uppstått. Ingen misstänkt gripen. Anmälan om försök till inbrott i butik.

05.22 Lidköping, narkotikabrott
På Torgbron kontrollerade polispatrull en man. Mannen som är i 20-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning. Misstänkt för narkotikabrott eget bruk

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra