Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Dagens presstalesman är på plats. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesman är på plats.

Ljungskile, Lyckorna, Göteborg, Vasagatan, Viktoriagatan, Trollhättan, Faktorsgatan, Lidköping, Framnäsvägen, Kvarndammen, Ellesbovägen, Västra Götalands län

23.51 Ljungskile, trafikolycka
På E6 i södergående riktning strax norr om Lyckorna är det en manlig bilist som kör på en älg. Mannen klarar sig utan personskador men kontrolleras av ambulanspersonal på platsen. Älgen bblir liggandes död vid sidan av vägen.

01.15 Göteborg, rån
En man i 25-årsåldern ringer och uppger att han blivit rånad av fem personer vid Vasagatan - Viktoriagatan. Han ska ha träffat personerna inne på en bar och efter en stund säger dom att han är skyldig dom pengar. Han tvingas swisha över pengar till dom cirka 40 000 kronor och han fick ge dom hans klocka.

01.58 Trollhättan, drograttfylleri
Vid Faktorsgatan i Hojom är det en man på en MC som vägrar att stanna på polismans tecken och polisen påbörjar ett kort förföljande. Mannen kör in på en gångbana och kör omkull. Han klarar sig utan personskador ochj kan gripas misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrotgt innehav, olovlig körning, vårdslöshet i trafik, ej stannat på polismans tecken och till en början omhändertas han för fylleri. 

03.31 Lidköping, stöld/inbrott
Vid Framnäsvägen är det fyra perdsoner som slår sönder entrédörren till Rydéns Fashion och stjäl märkeskläder för cirka 50 000 kronor. Dessa lastas in i en vit Van som försvinner från platsen. Vid 05.09 anträffas bilen vid Kvarndammen, Ellesbovägen där fyra personer kan gripas och märkeskläderna anträffas i bilen.

  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra