Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Dagens presstalesperson är på plats. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Nolered, Essunga, Eklövsgatan, Skövde, Stenstorp, Skultorp, Västra Götalands län

02.35 Göteborg, grov stöld
Vid Nolered är det en man som ser sin båt bli stulen och tjuven försvinner ut på Björköfjorden. Polis kontaktar Kustbevakningen som hjälper till med sökandet av båten. Vid Marsstrand kan tjuven, en man i 40-årsåldern gripas av Kustbevakningen. Båten tas om hand och kan överläm,nas till ägaren. 

03.03 Essunga, rattfylleri
Vid Eklövsgatan stoppas två tonåringar i en bil för kontroll. De båda är misstänkt alkoholpåverkade och får följa med för provtagning. Föraren övningskörde och passageraren var handledare. Båda misstänks för rattfylleri.

04.53 Skövde, trafikolycka
Mellan Stenstorp och Skultorp är det två ungdomar som kör av vägen i en EPA-traktor. De båda körs till sjukhus för vård. I bilen var det en tjej som har en huvudskada och skrapsår samt en killen med en fraktur i ena handen. Enligt uppgift ska det vara killen som kört bilen. han misstänks för olovlig körning. 

Mest läst av andra