Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Dagens presstalesperson är på plats. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Bollebygd, Töllsjö, Härryda, Skara, Marumsgatan, Göteborg, Hovås Bautastensväg, Västra Götalands län

00.23 Bollebygd, förberedelse till stöld/inbrott
En bil med fyra personer kommer till en bostad i Töllsjö och de är maskerade. De blir upptäckta av boende och åker från platsen utan att försöka stjäla något. Bilen anträffas senare av polis och tre av fyra kan gripas när de springer från bilen. Polisen skriver en anmälan gällande förberedelse till stöld/inbrott.

03.59 Härryda, mordbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Eskilbyvägen med anledning av rökutveckling från en husfasad. De boende kan ta sig ut från bostaden på egen hand. Räddningstjänsten släcker branden som startat på utsidan huset. Branden misstänks vara anlagd och polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand. Inga personskador. Platsen spärras av för teknisk undersökning.

04.21 Skara, stöld/inbrott
Vid Marumsgatan är det två personer som krossar en ruta till Tobaksbutiken och stjäl varor från butiken, oklart vad. 

05.19 Göteborg, stöld/inbrott
Vid Hovås Bautastensväg vaknar en boende av att någon bryter sig in i garaget till bostaden och den boende hör sedan hur någon lämnar platsen på en motorcykel. Garaget är uppbrutet och det saknas en motorcrosscykel. Polisen skriver en anmälan gällande stöld/inbrott och tillgrepp av fortskaffningsmedel.
 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra