Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Dagens presstalesperson är på plats. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Alingsås, Göteborg, Klimatgatan, Drottningtorget, Stenungsund, Båtklubb, Vänersborg, Lövvägen, Nordgärdesvägen, Surte, Kungälvs Sjukhus, Västra Götalands län

Under natten larmas polisen till en bostad i Alingsås där en man misshandlar sin fru. Polis kommer till platsen och mannen kan gripas, misstänkt för misshandel i relation. Kvinnan var inte i behov av sjukhusvård.

23.08 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Klimatgatan där det ska brinna i ett separat soprum. Räddninmgstjänsten släcker och vädrar ut röken. Ingen person skommer till skada. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

23.33 Göteborg, grov stöld
Vid Centralstationen, Drottningtorget griper ordningsvakter en man på bar gärning när denne stjäl en väska och kontanter från en person. Mannen misstänks för grov stöld och narkotikabrott. Målsägaren fick tillbaka sina tillhörigheter på platsen.

00.16 Stenungsund, stöld
Polis larmas till Stenunge Allé med anledning av att några personer smyger omkring bland parkerade bilar och de misstänks för att vara ute efter att stjäla något. När polis kommer till platsen så springer dom från platsen. Båda kan gripas nere vid Stenungsunds Båtklubb. De misstänks för att stulit en cykel och en motorcykel som tas i beslag. I samband med gripandet är det en av poliserna som skadar sin axel och måste uppsöka sjukhus. Polisen skriver även en anmälan gällande våld mot tjänsteman.

01.14 Vänersborg, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Lövvägen med anledning av att det brinner i en parkerad bil vid Vargöns varuhusparkering. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

05.55 Ale, trafikolycka
Vid Nordgärdesvägen, Surte i höjd med skolan är det en manlig cyklist som kör in i sidan på en kvinnlig bilist. Mannen körs till Kungälvs sjukhus med okända skador och anses som vara den som orsakat olyckan. Kvinnan klarade sig utan skador.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mer om bränder

På vår särskilda sida om bränder kan du läsa mer.

Mest läst av andra