Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Halvardsgatan, Vedum, Boråsvägen, Rydal, Landala, Baldersgatan, Stampen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Halvardsgatan, Vedum, Boråsvägen, Rydal, Landala, Baldersgatan, Stampen, Västra Götalands län

22.25 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Halvardsgatan med anledning av att det ska brinna i en villa. Branden har med största sannolikhet startat i en bastu som används som förråd. Räddningstjänsten släcker och polisen inleder en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet. Samtliga i villan, åtta personer tog sig ut på egen hand och ingen personskada. 

00.35 Vara, trafikolycka
På E20 vid Vedum inträffar en singelolycka, dessbättre inga personskador.

01.19 Mark, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Boråsvägen, Rydal med anledning av att det brinner i ett tomt ödehus. Polisen skriver en anmälan gällande grov skadegörelse genom brand. 

04.16 Göteborg, rån
Vid Landala Torg blir en man i 20-årsåldern avtvingad sin mobiltelefon av två för honom okända personer. De hotade honom med ett pistolliknande vapen och en kniv. Inga fysiska skador. Polisen spanar i området utan att finna rånarna.

06.43 Göteborg, stöld/inbrott
Vid Baldersgatan, Stampen griper polisen en man i 30-årsåldern under pågående inbrott i ett källarförråd. Han grips med två väskor i handen.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra