Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Öxnered, Ekenäs, Frändefors, Strömstad, Norra Bergsgatan, Göteborg, Danaplatsen, Sannegården, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Vänersborg, Öxnered, Ekenäs, Frändefors, Strömstad, Norra Bergsgatan, Göteborg, Danaplatsen, Sannegården, Västra Götalands län

01.06 Vänersborg, narkotikabrott
På länsväg 2025 vid Öxnered stoppas en manlig bilist i 30-årsåldern för kontroll. Han misstänks för narkotikabrott och brott mot knivlagen.

02.03 Vänersborg, trafikolycka
Vid hållplats Ekenäs Mosse, Frändefors är det en bilist som kör av vägen. I bilen färdades fyra ungdomar i 20-årsåldern varav två kördes till sjukhus med lindriga skador. De andra två blev hämtade av anhöriga på platsen.

02.43 Strömstad, trafikolycka
Vid Norra Bergsgatan är det två tjejer i dryga 20-årsåldern som kör omkull med en elsparkcykel som de framför ihop. De båda körs till NÄL med okända skador.

06.15 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Danaplatsen, Sannegården där det ska brinna i en festlokal som eventuellt ska vara ett rivningshus. Inga uppgifter om att någon är i huset eller uppgifter på att någon är skadad. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra