Karta som med röd fyrkant ramar in Svenljunga, Järnvägsgatan, Göteborg, Andra Långgatan, Järntorget, Borås, Munkedal, Håby, Vindragaregatan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Svenljunga, Järnvägsgatan, Göteborg, Andra Långgatan, Järntorget, Borås, Munkedal, Håby, Vindragaregatan, Västra Götalands län

22.35 Svenljunga, trafikolycka
Vid Järnvägsgatan är det en bilist som kör av vägen och in i en altan till en fastighet. Två personer, en man och en kvinna springer från platsen med okä'nda skador. Polisen skriver en anmälan gällande smitning från trafikolycksplats. 

23.49 Göteborg, grov stöld
På Andra Långgatan utanför gamla Nettobutiken är det en man som blir bestulenm på sin mobiltelefon som han förvarade i rockfickan. Två okända män ryckte mobiltelefon ur fickan på honom och sprasng i riktning mot Järntorget.

00.57 Borås, misshandel i relation
Polis larmas till en adress i Borås med anledning av att en man misshandlar sin kvinna. Polis kommer till bostaden och mannen kan gripas. 

04.27 Munkedal, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Utanför Mc Donalds vid Håby är det en manlig bilist som drar från platsen när polis vill kontrollera honom. Polisen påbörjar ett förföljande som varar cirka fyra minuter innan mannen kör in i en stolpe. Mannen lämnar bilen springandes och anträffas inte. Bilen visar sig vara anmäld stulen och bärgas från platsen. 

06.30 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Vindragaregatan, Brämaregården griper polisen en man i 40-årsåldern som brutit sig in i ett förråd och en tvättstuga. 


Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra