Karta som med röd fyrkant ramar in Essunga, Göteborg, Herkulesgatan, Lidköping, Karlagatan, Gruvgatan, Högsbo, Falköping, Sankt Olofsgatan, Ströget, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Essunga, Göteborg, Herkulesgatan, Lidköping, Karlagatan, Gruvgatan, Högsbo, Falköping, Sankt Olofsgatan, Ströget, Västra Götalands län

22.18 Essunga, misshandel i relation
Polisen larmas till en bostad där en kvinna blivit misshandlad av sin pojkvän. Polis kommer till platsen och pojkvännen grips misstänkt för misshandel. Kvinnan var ej i behov av sjukhusvård.

00.29 Göteborg, misshandel
Vid Herkulesgatan i Brämaregården larmar en busschaufför om bråk ombord på bussen. Polis kommer till platsen och griper dom båda. Polisen skriver en anmälan och en motanmälan gällande misshandel. Efter förhör och identifiering friges båda på platsen. Ingen var behov av sjukhusvård.

01.44 Lidköping, skadegörelse
Vid Karlagatan är det en ung man som gör sig skyldig till skadegörelse på 10 parkerade bilar genom att slå med ett baseballträ på bilarna längs gatan. Polisen letar efter mannen utan att finna honom.

02.06 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Gruvgatan i Högsbo är det någon som tar sig in via ett fönster till företaget Trimtec. Oklart vid anmälningstillfället vad som saknas. Ingen gripen.

06.11 Falköping, stöld genom inbrott
Vid Sankt Olofsgatan är det två personer som krossar ett fönster till restaurang Ströget och tar sig in i lokalen. De ses bland annat bära ut en drickaback, oklart om de får med sig något annat. Inne i lokalen är delar av inredningen sönderslagen. Ingen gripen. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra