Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Sankt Sigfridsgatan, Madängsgatan, Fridhemsgatan, Lidköping, Truvegatan, Vänersvik, Bilprovning, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Sankt Sigfridsgatan, Madängsgatan, Fridhemsgatan, Lidköping, Truvegatan, Vänersvik, Bilprovning, Västra Götalands län

01.47 Göteborg, stöld genom inbrott
Vid Sankt Sigfridsgatan är det en man som krossar en ruta till en livsmedelsbutik och tar sig in i butiken. Oklart vad han fick med sig. Mannen var delvis maskerad. Polisen söker i området utan resultat.

03.24 Göteborg, narkotikabrott
Vid Madängsgatan, Brämaregården kontrollerar polisen en man i 40-årsåldern som misstänks för narkotikainnehav av normalgranden. Han grips misstänkt för narkotikabrott och narkotikan tas i beslag.

04.22 Göteborg, försök till stöld genom inbrott
Vid Fridhemsgatan är det en kvinna som vaknar av att två personer, en man och en kvinna brutit upp hennes lägenhetsdörr. De blir skrämda vid upptäckten ochj springer från platsen utan att fått med sig något.

04.59 Lidköping, stöld genom inbrott
Vid Truvegatan, Vänersvik är det någon som bryter upp en altandörr till Besikta Bilprovning och stjäl mobiltelefoner som ligger för laddning. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra