Karta som med röd fyrkant ramar in Mölndal, Göteborg, Lillekärr Norra, Hamneviksvägen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Mölndal, Göteborg, Lillekärr Norra, Hamneviksvägen, Västra Götalands län

22.57 Mölndal, misshandel i relation
Polis larmas till en bostad där en man misshandlat en kvinna och hennes dotter. De är inte i behov av sjukhusvård. Polis söker i området efter mannen som lämnat bostaden utan att hitta honom.

23.40 Göteborg, försök till mord
Polis larmas till Lillekärr norra med anledning av att en man i 20-årsåldern uppger att en för honom okänd man har tagit upp en pistol och tryckt denna mot hans huvud och tryckt på avtryckaren. Vapnet klickar och gärningsmannen springer från platsen. Gärningsmannen var maskerad med en svart baklava. Polis söker i området utan att hitta gärningsmannen. Polis inleder en förundersökning gällande försök till mord och grovt vapenbrott.

02.05 Göteborg, framkallande av fara för annan
Polis larmas till Hamneviksvägen med anledning av att en kvinnlig truckförare kört ner från lastkajen med sin truck. Hon höll på att lasta lastbilen med hjälp av trucken när lastbilen plötsligt körde iväg och hon hamnade emellan lastkajen och lastbilen. Hon blev chockad men klarade sig utan fysiska skador. Polisen skriver en anmälan gällande framkallande av fara för annan.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra