Karta som med röd fyrkant ramar in Stenungsund, Kyrkgatan, Montessoriskolan, Mölndal, Trollhättan, Slåttervägen, Kronogården, Göteborg, Bräckemotet, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Stenungsund, Kyrkgatan, Montessoriskolan, Mölndal, Trollhättan, Slåttervägen, Kronogården, Göteborg, Bräckemotet, Västra Götalands län

22.48 Stenungsund, stöld genom inbrott
Vid Kyrkgatan är det någon okänd som tar sig in på Montessoriskolan. När polis kommer till platsen står en entrédörr öppen men ingen är kvar i skolan. Okänt vad som saknas.

00.54 Mölndal, våld mot tjänsteman
Vid Sintorpsskolan står det en väktare vid sin bil när det kommer två personer på en vespa varav en av dom kastar en sten mot väktaren. Väktaren träffas inte av stenen men en ruta på bilen krossas av stenen. Polisen skriver en anmälan gällande våld mot tjänsteman och skadegörelse, ingen gripen.

02.45 Trollhättan, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till Slåttervägen vid Kronogården med anledning av att en parkerad bil brinner. Branden misstänks vara anlagd och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

06.06 Göteborg, trafikolycka
Vid trafikplats Bräckemotet är det två bilister som kolliderar. Någon av de inblandade klagar på nacksmärtor.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra