Karta som med röd fyrkant ramar in Töreboda, Unden, Ulricehamn, Timmele, Uddevalla, Redskapsgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Göteborg, Vasagatan, Heden, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Töreboda, Unden, Ulricehamn, Timmele, Uddevalla, Redskapsgatan, Sahlgrenska Sjukhuset, Göteborg, Vasagatan, Heden, Västra Götalands län

22.59 Töreboda, räddningsinsats
Polis, räddningstjänst och ambulans söker efter en försvunnen person i och vid sjön Unden. Personen gav sig ut på sjön i en roddbåt och är sedan försvunnen. Båten är anträffad men inte personen.

00.41 Ulricehamn, trafikolycka 
Vid Timmele på riksväg 46 är det en bilist som kör av vägen och ut på en åker. Vid bilen anträffas en skadad man som uppger att det är en annan person som kört bilen. Polis söker i området efter den personen utan att finna någon mer. Den anträffade mannen körs till sjukhus med bland annat brutet nyckelben.

01.15 Uddevalla, bilbrand
Vid Asperöd börjar det brinna i en parkerad bil. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

03.10 Mark, mordförsök
Vid Preem-tappen på Redskapsgatan är det en man som blir misshandlad av ett flertal personer. DEn skadade körs till Sahlgrenska sjukhuset med allvarliga skador. Ett flertal personer hämtas till förhör. Brottsplatsen spärras av för teknisk undersökning. 

Uppdatering 13.00
För tillfället sitter fyra män anhållna misstänkta för mordförsök.

04.02 Göteborg, bråk
På Vasagatan vid Heden omhändertar polisen en man i 30-årsåldern som är stökig. I samband med omhändertagandet för fylleri gör han sig skyldig till våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman.

Mest läst av andra