Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Lövgärdet, Marieholmsmotet, Hisingen, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Göteborg, Lövgärdet, Marieholmsmotet, Hisingen, Västra Götalands län

02:28, Göteborg, brand
En personbil brann i natt på Lövgärdet i Göteborg. Räddningstjänst och polis larmades till platsen. Branden kunde släckas, och ingen kom till skada. En polisanmälan upprättas gällande skadegörelse genom brand. Ingen person har gripits i nuläget.


03:31, Göteborg, trafikbrott
En personbil körde in i ett mitträcke vid Marieholmsmotet i riktning mot Hisingen. Vägen blockerades delvis, och stora delar av mitträcket slets med i samband med kollisionen. När polispatrull anlände till platsen var föraren av personbilen kvar, utan några svårare personskador. I samband med att föraren kontrollerades av polis uppstod misstanke om grov vårdslöshet i trafik, rattfylleri under påverkan av narkotika, grov olovlig körning samt narkotikabrott, eget bruk. Mannen omhändertogs av polisen.

Inga större händelser eller grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom under natten som varit.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra