Karta som med röd fyrkant ramar in Ulricehamn, Kungälv, Vikingagrillen, Tuve, Borås, Kråkered, Grand, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats.

Ulricehamn, Kungälv, Vikingagrillen, Tuve, Borås, Kråkered, Grand, Västra Götalands län

22.49 Ulricehamn, inbrottsförsök
En väktare konstaterar att någon försökt bryta upp en dörr till Gällstads Pastorat utan att komma in. Brottsverktyg såsom slägga och kofot anträffas på platsen som tas i beslag.

00.25 Kungälv, drograttfylleri med mera
Vid Vikingagrillen är det en bilist som försöker smita från en polispatrull och ett förföljande påbörjas. Vid Tuve lägger polisen ut en spikmatta som bilisten kör över. Strax efter stannar bilisten och försöker springa från platsen utan att lyckas. Han grips misstänkt för olovlig körning, grovt drograttfylleri och grovt vårdslöshet i trafik. 

00.50 Borås, trafikolycka
På riksväg 27 vid Kråkered är det en manlig bilist som får sladd på sin bil och hamnar i mitträcket. Dessbättre inga uppgivna personskador.

02.49 Borås, misshandel
Vid Quality Hotell Grand blir en personal slagen i ansiktet av en gäst när denne avvisas från Hotellet. Personalen som blev slagen fick en sprucken läpp och två lösa tänder. Ingen misstänkt i ärendet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra