Karta som med röd fyrkant ramar in Billdal, Lidköping, Gillstad, Karlsborg, Skepparegatan, Hamnkrogen, Göteborg, Hisingsleden, Bräcke, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är  på plats

Billdal, Lidköping, Gillstad, Karlsborg, Skepparegatan, Hamnkrogen, Göteborg, Hisingsleden, Bräcke, Västra Götalands län

23.17 Billdal, grov stöld genom inbrott
Flera personer ringer polisen och uppger att tre maskerade personer krossar en ruta till en bostad vid Billdal Norra och någon/några av tjuvarna tar sig in i bostaden. Flera grannar i området ger sig tillkänna till polisen och letar i området efter tjuvarna som lämnat bostaden till fots. Oklart om de fått med sig något.

23.43 Lidköping, trafikolycka
På riksväg 44 vid Gillstad är det en manlig bilist som kör av vägen av okänd anledning. Dessbättre inga personskador och ingen misstanke om brott.

02.44 Karlsborg, stöldförsök genom inbrott
Vis Skepparegatan är den en man som krossar en ruta till Hamnkrogen och tar sig in i lokalen. Polis kommer till platsen och kan gripa en man i 35-årsåldern på bar gärning.

05.58 Göteborg, trafikolycka
På Hisingsleden vid Bräcke är två bilar och en lastbil som är inblandade i en trafikolycka. Inga uppgivna personskador. Polisen kommer utreda om någon av de inblandade gjort sig skyldig till vårdslöshet i trafik. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra