Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Vasastaden, Fiskebäck, Sankt Sigfrids Plan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats. Nedan är ett urval av nattens händelser.

Göteborg, Vasastaden, Fiskebäck, Sankt Sigfrids Plan, Västra Götalands län

00:15, Göteborg, hot mot tjänsteman
En busschaufför tryckte flera gånger på överfallslarmet när bussen befann sig i Vasastaden, Göteborg. Detta då en man i 25-årsåldern var hotfull mot chauffören och hade en flaska i handen. Polis kom snabbt till platsen och kunde få kontroll på mannen. Han kom att misstänkas för hot mot tjänsteman, och avlägsnades sedan från platsen av en polispatrull.

04:37, Göteborg, brand
En brand startade i en lägenhet i Fiskebäck, Göteborg. Polis och räddningstjänst larmades till platsen. Eventuellt hade branden startat i anslutning till spisen. Räddningstjänst kunde snabbt släcka branden utan att någon hann komma till skada. Polis på plats misstänkte att de två personerna som hade befunnit sig i bostaden där branden startat var påverkade av narkotika. Polisanmälan skrevs gällande allmänfarlig vårdslöshet samt narkotikabrott.

05:11, Göteborg, trafikolycka
En cyklist körde in i en personbil vid Sankt Sigfrids plan i Göteborg. Cyklisten misstänks ha kört mot rött trafikljus. Cyklisten fick lindriga skador, inget ambulansbehov fanns på plats. En anmälan skrivs gällande vårdslöshet i trafik.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra