Karta som med röd fyrkant ramar in Ucklum, Göteborg, Sävenäs, Mariestad, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Dagens presstalesperson är på plats. Nedan är ett urval av nattens händelser.

Ucklum, Göteborg, Sävenäs, Mariestad, Västra Götalands län

00:43, Ucklum, stöld genom inbrott
En väktare larmar polisen om ett pågående inbrott av flera misstänkta gärningspersoner i en företagslokal i Ucklum. När polisen kommer till platsen har de misstänkta gärningspersonerna redan lämnat. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas.

02:42, Göteborg, skadegörelse
Polis larmas till Sävenäs där någon ska klottra på tåg. Enligt anmälaren ska gärningspersonen vara kvar på platsen. När polisen kommer till platsen försöker gärningspersonen gömma sig, men han hittas snabbt. Gärningspersonen, som är en man i 30-årsåldern, misstänks för skadegörelse och narkotikabrott, eget bruk, han blir medtagen för en kroppsbesiktning.

02:58, Mariestad, stöld genom inbrott
Ett tidningsbud upptäcker en krossad fönsterruta till en smyckesbutik i Mariestad och ringer polisen. En polispatrull beordras till platsen där man kan konstatera att någon har brutit sig in. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra